Kategoriat

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste


1. Rekisterinpitäjä
Tero Koskela / Pasi Hakasaari
Pairtec , 84100 Ylivieska Finland

2. Rekisteriasiat
sähköpostiosoitteesta: info (at) pairtec.com vastataan rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
Pairtec:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
pairtec:n asiakkaiksi rekisteröityviltä henkilöiltä pyydetään heidän henkilötietojaan.
Tietoja kerätään, käsitellään ja käytetään seuraavia asioita varten. Asiakasrekisterin ylläpitämiseen Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen Asiakasyhteydenottoihin Tavaroiden ja palvelujen toimittamiseen Laskutukseen ja maksujen perintään Tilastollisiin ja palvelujen kehittämistarkoituksiin Suoramarkkinointiin ja etämyyntiin, mikäli asiakas ei ole erikseen tätä kieltänyt.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
-Yhteystiedot: nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa varten.
-Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
-puhelinnumero
-sähköpostiosoite
-yrityksen tai yhteisön nimi
-Asiakassuhteen alkamis- ja päättymistiedot
-Laskutusasiakkailta henkilötunnus ja yritysasiakkailta Y-tunnus.

Arkaluonteisiksi katsottavien tietojen käsittely tapahtuu ainoastaan Asiakkaan nimenomaisella suostumuksella.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden Asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä Asiakkaalta kerättävät tiedot.
Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli Asiakkaiden tietojen luovuttaminen Pairtec:n ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, Asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Pairtec:n laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla, 256-bittisellä SSL salauksella ja muin teknisin toimenpitein.

10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.


Ostoskori  

Ei tuotteita

Toimituskulut 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Osta